Vrøvlehoved synonym

vrøvlehoved — Den Danske Ordbog – Ordnet

Søgning på “vrøvlehoved” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

VRØVLEHOVED – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 8 løsningsforslag for ordet VRØVLEHOVED som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til VRØVLEHOVED. Det er muligt …

VRØVLEHOVED – Krydsord

Blandt svarene du finder er den bedste Tågehorn med 8 bogstaver, ved at klikke på dette eller på andre ord, kan du findes lignende ord og synonymer, …

Svar ✅ for VRØVLEHOVED i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonymer for VRØVLEHOVED – Krydsord

Synonymer for VRØVLEHOVED

Liste over synonymer til det ord VRØVLEHOVED og 4 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Liste over synonymer til det ord VRØVLEHOVED og 9 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer til “vrøvlehoved” i dansk ordbog – Glosbe

Se definitionen af ‘vrøvlehoved’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘vrøvlehoved’ i den store tekstsamling for dansk.

VRØVLEHOVED – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

Alle synonymer og løsninger til vrøvlehoved – Krydsordsløsninger. … Her er det rigtige svar på vrøvlehoved krydsord, hvis du har brug for yderligere hjælp …

Alle synonymer og løsninger til vrøvlehoved – Krydsordsløsninger

Vrøvlehoved i krydsord og synonymer – Krydsord Bog

“Vrøvlehoved” løser de følgende krydsordord · krydsord og synonymer med ordet “Vrøvlehoved” · andre krydsord · andre ord i 11 bogstaver · mest efterspurgte ord.

Alle krydsord og synonymer der bruger ordet Vrøvlehoved og find ud af, hvor ordet Vrøvlehoved bruges og synonymer i krydsord

vrøvl — sproget.dk

vrøvl 1. vrøvl sb. , -et; sludder og vrøvl; vrøvl med maven; gøre vrøvl over. vrøvl 2. vrøvl sb. , -et, vrøvl, -ene (ÆLDRE vrøvlehoved); dit gamle vrøvl!

Genus i nye fremmedord – Sprog i Norden

efter E Hansen · Citeret af 5 — rodehoved, skvadderhoved, vrøvlehoved. Det nye ord arte/akt er normalt neutrum, og kan have sit … synonym eller hyperonym; vi får på denne måde neutrum i.

bullukolla sb. fem. – ISLEX – Árnastofnun

ISLEX

jeg synes tit du er et rigtigt vrøvlehoved … Ordene er en slags synonymer, genereret ved hjælp af en algoritme der fremkaldes gennem ækvivalenterne.

Keywords: vrøvlehoved synonym