Szhirley instagram

Szhirley (@szhirleys) • Instagram photos and videos

105k Followers, 3031 Following, 2539 Posts – See Instagram photos and videos from Szhirley (@szhirleys)

Szhirley on Instagram: “Se mig. Jeg er blevet sådan en pisse …

Szhirley på Instagram: “Se mig. Jeg er blevet sådan en pisse irriterende overskudsagtig type 💪 not… 🤯 Men jeg forsøger i det mindste at få mere overskud til at få rørt mig og få min mås afsted. Jeg er og bliver aldrig en træningsfanatiker, men jeg ved hvad endorfinerne gør for mit system, plus at jeg meget nemmere slipper afsted med at proppe alt det jeg elsker i løgneren. Jeg elsker at nyde og vil ikke frarøve mig selv den glæde. Men under Corona har jeg i gennemsnit bevæget mig UNDER 2 km dagligt 😳 (og taget 9 kilo på!) Det dur sgu ikke, når jeg tømmer skuffer og skabe for guf hver dag oveni…. så jeg er igang med at finde balancen igen, og det går i den rigtige retning. Jeg løber ca. 4 km. Og det er jo allerede dobbelt så langt som mine CoronaKilometer ellers har strakt sig. Jeg SKAL til gengæld have de kilometer i løbebenene fra tidlig morgenstund, altså nærmest lige når jeg slår øjnene op, for ellers begynder min hjerne at finde undskyldninger og overspringshandlinger for ikke at komme afsted. Så hvis ikke jeg triller direkte ud i løbetøjet, sker det 100% ikke den dag… Det motiverer mig faktisk at tage mit nye lækre gear på, som mine søde venner har begavet mig med. Og så løber jeg og drømmer om den mumsede kaffe og det varme bad som venter mig når jeg er retur. Har du også svært ved at knibe ballerne sammen og komme ud?”

2965 Likes, 79 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Se mig. Jeg er blevet sådan en pisse irriterende overskudsagtig type not.

2,965 Likes, 79 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Se mig. Jeg er blevet sådan en pisse irriterende overskudsagtig type 💪 not… 🤯 Men jeg forsøger i det mindste at få mere overskud til at få rørt mig og få min mås afsted. Jeg er og bliver aldrig en træningsfanatiker, men jeg ved hvad endorfinerne gør for mit system, plus at jeg meget nemmere slipper afsted med at proppe alt det jeg elsker i løgneren. Jeg elsker at nyde og vil ikke frarøve mig selv den glæde. Men under Corona har jeg i gennemsnit bevæget mig UNDER 2 km dagligt 😳 (og taget 9 kilo på!) Det dur sgu ikke, når jeg tømmer skuffer og skabe for guf hver dag oveni…. så jeg er igang med at finde balancen igen, og det går i den rigtige retning. Jeg løber ca. 4 km. Og det er jo allerede dobbelt så langt som mine CoronaKilometer ellers har strakt sig. Jeg SKAL til gengæld have de kilometer i løbebenene fra tidlig morgenstund, altså nærmest lige når jeg slår øjnene op, for ellers begynder min hjerne at finde undskyldninger og overspringshandlinger for ikke at komme afsted. Så hvis ikke jeg triller direkte ud i løbetøjet, sker det 100% ikke den dag… Det motiverer mig faktisk at tage mit nye lækre gear på, som mine søde venner har begavet mig med. Og så løber jeg og drømmer om den mumsede kaffe og det varme bad som venter mig når jeg er retur. Har du også svært ved at knibe ballerne sammen og komme ud?”

Szhirley (@szhirleys) • Instagram photos and videos

105k Followers, 3027 Following, 2536 Posts – See Instagram photos and videos …

DROPPSbySzhirley – Instagram

Smykker og accessories designet og håndplukket af Szhirley. Showroom: Viktoriagade 3. 1655 Kbh V. ⭐️4,8 på @trustpilot Levering 2-3 hverdage.

Szhirley on Instagram: “Min rejse er min, og selvom jeg deler …

Szhirley on Instagram: “Min rejse er min, og selvom jeg deler meget af den med dig, er det ikke en opfordring til at du skal gøre som jeg. Beslutninger tager vi bedst for os selv, og jeg har grundigt overvejet mine tanker inden jeg frivilligt, velovervejet, godt oplyst og med glæde lagde mig på operationsbordet i lørdags. Måske du kan huske at jeg for noget tid siden fortalte om mine fra naturens side asymmetriske bryster. Jeg blev som teenager givet en torpedopat på den ene side og en gajol på den anden. Det gjorde mig ked af det og usikker i mange år frem, og jeg svor at jeg ville gøre noget ved det, hvis jeg stadig som voksen kvinde ikke havde fundet mig tilrette med dem. Årene gik, og jeg blev aldrig ægte venner med dem. Derfor fik jeg endelig foretaget det indgreb jeg havde drømt om så længe, og det var den bedste beslutning jeg kunne have taget for mig selv. Med tiden dannede jeg kapsel i det ene bryst, og egentlig kunne jeg sagtens have ventet længere inden jeg fik ryddet op og skiftet ud. Men jeg vidste også at jeg ville have tid til restitution her sidst på året, og besluttede derfor at give mig selv et par nye piger i julegave. Kemi er for mig vigtig i enhver relation, og tryghed ved den kirurg som skal foretage indgrebet et must. Jeg følte mig fra første konsultation lyttet til og forstået, og uanset hvor mange spørgsmål der efterfølgende meldte sig, var der åbenhed for dialog med henblik på at få ro på mine tanker. På selve dagen, hvor nerverne selvfølgelig meldte sig, blev jeg modtaget med rolighed og masser af tid til at tale om alt hvad der skulle ske. Jeg følte at jeg var væk i et split sekund, inden de igen vækkede mig og fortalte at alt var gået præcis som det skulle. Jeg har ikke haft smerter forbundet med selve operationen, men kun pga. at jeg sover på ryggen, som jeg ellers aldrig gør. Det giver mig spændinger i nakke og øvre ryg, men det overlever jeg. Jeg passer på mig selv og slapper af i den kommende tid, så resultatet bliver bedst muligt. Jeg er allerede så glad og tilfreds. Operationen er selvbetalt, men fordi mange har spurgt og flere vil spørge, oplyser jeg her at det er hos @cphplastikkirurgi jeg har fået foretaget min BFO 🍒 #DinKropDitValg#MinKropMitValg”

4415 Likes, 90 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Min rejse er min, og selvom jeg deler meget af den med dig, er det ikke en opfordring til at …

4,415 Likes, 90 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Min rejse er min, og selvom jeg deler meget af den med dig, er det ikke en opfordring til at du skal gøre som jeg. Beslutninger tager vi bedst for os selv, og jeg har grundigt overvejet mine tanker inden jeg frivilligt, velovervejet, godt oplyst og med glæde lagde mig på operationsbordet i lørdags. Måske du kan huske at jeg for noget tid siden fortalte om mine fra naturens side asymmetriske bryster. Jeg blev som teenager givet en torpedopat på den ene side og en gajol på den anden. Det gjorde mig ked af det og usikker i mange år frem, og jeg svor at jeg ville gøre noget ved det, hvis jeg stadig som voksen kvinde ikke havde fundet mig tilrette med dem. Årene gik, og jeg blev aldrig ægte venner med dem. Derfor fik jeg endelig foretaget det indgreb jeg havde drømt om så længe, og det var den bedste beslutning jeg kunne have taget for mig selv. Med tiden dannede jeg kapsel i det ene bryst, og egentlig kunne jeg sagtens have ventet længere inden jeg fik ryddet op og skiftet ud. Men jeg vidste også at jeg ville have tid til restitution her sidst på året, og besluttede derfor at give mig selv et par nye piger i julegave. Kemi er for mig vigtig i enhver relation, og tryghed ved den kirurg som skal foretage indgrebet et must. Jeg følte mig fra første konsultation lyttet til og forstået, og uanset hvor mange spørgsmål der efterfølgende meldte sig, var der åbenhed for dialog med henblik på at få ro på mine tanker. På selve dagen, hvor nerverne selvfølgelig meldte sig, blev jeg modtaget med rolighed og masser af tid til at tale om alt hvad der skulle ske. Jeg følte at jeg var væk i et split sekund, inden de igen vækkede mig og fortalte at alt var gået præcis som det skulle. Jeg har ikke haft smerter forbundet med selve operationen, men kun pga. at jeg sover på ryggen, som jeg ellers aldrig gør. Det giver mig spændinger i nakke og øvre ryg, men det overlever jeg. Jeg passer på mig selv og slapper af i den kommende tid, så resultatet bliver bedst muligt. Jeg er allerede så glad og tilfreds. Operationen er selvbetalt, men fordi mange har spurgt og flere vil spørge, oplyser jeg her at det er hos @cphplastikkirurgi jeg har fået foretaget min BFO 🍒 #DinKropDitValg#MinKropMitValg”

Szhirley on Instagram: “Gammel sminke, nyt sår …

Szhirley på Instagram: “Gammel sminke, nyt sår #DenneGamleDameVarHeltUtroligtTeenagestivIgår #pinlig? #IthinkSo!! #kanIkkeHuskeMeget… #kunDetFlotteFaldPåCyklen #ogSTORTtakTilJerToSødeFyreSomHjalpDenFuldePåBeneneOgHalvvejsHjem #IErSguNogleSvesker 🙏🏽🙏🏽 #JegDrikkerAldrigIgen #ellerSådanNoget… #nuSkalJegHaFedtMedSalt #tømmerhans #ondtIhåret🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍸🍸🍸🍸🍸🍸”

1382 Likes, 81 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Gammel sminke, nyt sår #DenneGamleDameVarHeltUtroligtTeenagestivIgår #pinlig? #IthinkSo!!…”

1,382 Likes, 81 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Gammel sminke, nyt sår #DenneGamleDameVarHeltUtroligtTeenagestivIgår #pinlig? #IthinkSo!! #kanIkkeHuskeMeget… #kunDetFlotteFaldPåCyklen #ogSTORTtakTilJerToSødeFyreSomHjalpDenFuldePåBeneneOgHalvvejsHjem #IErSguNogleSvesker 🙏🏽🙏🏽 #JegDrikkerAldrigIgen #ellerSådanNoget… #nuSkalJegHaFedtMedSalt #tømmerhans #ondtIhåret🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍸🍸🍸🍸🍸🍸”

Szhirley on Instagram: “Vi har virkelig forsøgt at have en stor ja …

Szhirley on Instagram: “Vi har virkelig forsøgt at have en stor ja-hat på, og nyde de øjeblikke som faktisk var magiske, såsom de smukke koralrev og de farvede fisk, solen og varmen. Men tyndskid, opkast og mavekramper kommer vi på ingen måde til at savne. Det er ikke så sjovt lige nu. Men en gang kommer vi til at grine af det. Håber jeg… 🤞”

1 Likes, 137 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Vi har virkelig forsøgt at have en stor ja-hat på, og nyde de øjeblikke som faktisk var magiske …

Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Vi har virkelig forsøgt at have en stor ja-hat på, og nyde de øjeblikke som faktisk var magiske, såsom de smukke koralrev og de farvede fisk, solen og varmen. Men tyndskid, opkast og mavekramper kommer vi på ingen måde til at savne. Det er ikke så sjovt lige nu. Men en gang kommer vi til at grine af det. Håber jeg… 🤞”

Szhirley on Instagram: “Har lige kørt min far og søster i …

Szhirley på Instagram: “Har lige kørt min far og søster i lufthavnen. Kommer til at savne dem!!!! ✨💖✨ #missU #MadsOgSzhirleysBryllup @tamarahc18 @gabrielhaim18”

1749 Likes, 25 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Har lige kørt min far og søster i lufthavnen. Kommer til at savne dem!!!! ✨ ✨ #missU…”

1,749 Likes, 25 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Har lige kørt min far og søster i lufthavnen. Kommer til at savne dem!!!! ✨💖✨ #missU #MadsOgSzhirleysBryllup @tamarahc18 @gabrielhaim18”

Szhirley on Instagram: “Er der noget at sige til at jeg er helt og …

Szhirley på Instagram: “Er der noget at sige til at jeg er helt og aldeles forelsket i denne lille gut? @eltonrokahaimmoeller #EltonRM #charmør. HUSK at se med imorgen aften i ekstra udsendelsen af Go’ Aften Dk kl. 18.30, hvor Elton kommer ind og taler om filmen #FarTilFire #PåToppen @fartilfirefilm @asafilmproduction”

1567 Likes, 29 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Er der noget at sige til at jeg er helt og aldeles forelsket i denne lille gut?…”

1,567 Likes, 29 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Er der noget at sige til at jeg er helt og aldeles forelsket i denne lille gut? @eltonrokahaimmoeller #EltonRM #charmør. HUSK at se med imorgen aften i ekstra udsendelsen af Go’ Aften Dk kl. 18.30, hvor Elton kommer ind og taler om filmen #FarTilFire #PåToppen @fartilfirefilm @asafilmproduction”

Szhirley on Instagram: “Langsomt, men fremad går det med at …

Szhirley on Instagram: “Langsomt, men fremad går det med at smide de stille og roligt 9 Coronakilo der sneg sig ind på min krop og bed sig fast. Min sixpack er stadig genert og gemmer sig inde bagved det bløde maveskind. Fedtet skal jeg nok med tiden få bugt med, men kommer huden nogensinde til at kunne følge med? Ingen ved det, så det må tiden vise. Jeg har talt med mig selv om at jeg nok ikke skal regne med, at min en gang spændstige yngre hud nogensinde smyger sig om mit korpus som den gjorde inden hjemmelavet guld. Det må jeg bare acceptere, for oveni guldet er også alderen som har sin indvirkning på elastinen. Men jeg tænker at jeg skal give det tid og være tålmodig. Sommeren 2022 er nok realistisk at spejde i mod ifht. at give huden tid til at følge med og stramme sig op så godt det nu er muligt. Jeg har hørt de kloge sige at man må gå all in på fibre og grønne grøntsager for at hjælpe huden indefra, og selvfølgelig kollagenpulver oveni. Måske jeg aldrig når de resultater jeg håber, men så kan jeg i det mindste sige at jeg trods alt gør noget godt for min krop og mit sind dagligt, og at det er mere end godt nok. Jeg er blevet gammel nok til både at være realistisk og accepterende og husker på at den som har de højeste forventninger til mig, er mig. Så slap af Sjørlis, du er stanglækker af sådan en skridtsvedende kran at være 💗💙 Nu skal skinken her have kaffffff og så vil jeg glæde mig til at forberede og poste Stories med tøjhaul om et par timer. Find lige et spejl, smil til dig og send lige dig selv et luftkys. Du er vidunderlig og du fortjener den dejligste torsdag 🙏🏽💜🥳”

6501 Likes, 219 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Langsomt, men fremad går det med at smide de stille og roligt 9 Coronakilo der sneg sig ind …

6,501 Likes, 219 Comments – Szhirley (@szhirleys) on Instagram: “Langsomt, men fremad går det med at smide de stille og roligt 9 Coronakilo der sneg sig ind på min krop og bed sig fast. Min sixpack er stadig genert og gemmer sig inde bagved det bløde maveskind. Fedtet skal jeg nok med tiden få bugt med, men kommer huden nogensinde til at kunne følge med? Ingen ved det, så det må tiden vise. Jeg har talt med mig selv om at jeg nok ikke skal regne med, at min en gang spændstige yngre hud nogensinde smyger sig om mit korpus som den gjorde inden hjemmelavet guld. Det må jeg bare acceptere, for oveni guldet er også alderen som har sin indvirkning på elastinen. Men jeg tænker at jeg skal give det tid og være tålmodig. Sommeren 2022 er nok realistisk at spejde i mod ifht. at give huden tid til at følge med og stramme sig op så godt det nu er muligt. Jeg har hørt de kloge sige at man må gå all in på fibre og grønne grøntsager for at hjælpe huden indefra, og selvfølgelig kollagenpulver oveni. Måske jeg aldrig når de resultater jeg håber, men så kan jeg i det mindste sige at jeg trods alt gør noget godt for min krop og mit sind dagligt, og at det er mere end godt nok. Jeg er blevet gammel nok til både at være realistisk og accepterende og husker på at den som har de højeste forventninger til mig, er mig. Så slap af Sjørlis, du er stanglækker af sådan en skridtsvedende kran at være 💗💙 Nu skal skinken her have kaffffff og så vil jeg glæde mig til at forberede og poste Stories med tøjhaul om et par timer. Find lige et spejl, smil til dig og send lige dig selv et luftkys. Du er vidunderlig og du fortjener den dejligste torsdag 🙏🏽💜🥳”

Keywords: szhirley instagram