Som sunket i jorden tv2

Som sunket i jorden – TV 2 PLAY

TV 2 forsøger at opspore forsvundne danskere.

Som sunket i jorden – TV 2

TV 2-journalist Kristian Bech forsøger at løse mysterierne om danskere, der forsvinder – i håb om at kunne give den efterladte familie de svar, de søger.

Som sunket i jorden – TV 2

Som sunket i jorden – de nye spor – TV 2 PLAY

25. aug. 2022 — Nogle forsvindingssager ender med en opklaring, mens andre desværre forbliver et mysterium. Men som tiden går, kan nye spor dukke op.

Nogle forsvindingssager ender med en opklaring, mens andre desværre forbliver et mysterium. Men som tiden går, kan nye spor dukke op. Kristian Bech…

Som sunket i jorden: Hvorfor forsvandt René? – TV2 Play

En fredag aften i 1972 forlader kun 15-årige Marian sit hjem i Aalborg. Hun har ingenting med sig, og hun kommer aldrig hjem igen.

Som sunket i jorden – Om TV 2

Som sunket i jorden

Som sunket i jorden. Produktionsår: 2023; Produktionsland: Danmark; Genre: Programmer; Sæson: 4; Afsnit: 5. Alle afsnit, Som sunket i jorden (1 af 5).

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

Særlig udgave af Som sunket i jorden: Derfor vender …

Særlig udgave af Som sunket i jorden: Derfor vender programmet tilbage | BILLED-BLADET

9. aug. 2022 — De nye programmer har fået titlen ”Som sunket i jorden – de nye spor”, og det første afsnit kan ses klokken 20.40 den 25. august på TV 2.

Kristian Bech er snart tilbage med en særlig udgave af ”Som sunket i jorden”, og det er der en god grund til.

Travl Kristian Bech deler godt nyt om Som sunket i jorden

20. mar. 2022 — Kalenderen er nemlig fuld af spændende tv-optagelser. I løbet af foråret har de nye afsnit af ”Som sunket i jorden” kørt på TV 2. Her har …

Som sunket i jorden – de nye spor | Trailer | TV 2 PLAY

Som sunket i jorden på TV2 d. 16-02-2023 20:00

for 19 timer siden — I sommeren 1978 finder en af danmarkshistoriens mest berømte forsvindingssager sted: Den 25-årige Marianne Kristine Egeberg, …

I sommeren 1978 finder en af danmarkshistoriens mest berømte forsvindingssager sted: Den 25-årige Marianne Kristine Egeberg, også kaldet Kris, forsvinder ombord på færgen mellem Gedser og Travemünde. I 44 år har hendes skæbne været et kæmpe mysterium. Kan Kristian Bech løse gåden?

Som sunket i jorden på TV2 d. 16-02-2023 20:00 – TV guide

Så du dokumentaren ‘Som sunket i jorden’? Her er der nyt fra Lone Jensen. NYHEDER.TV2.DK.

Keywords: som sunket i jorden tv2, tv2 play som sunket i jorden, som sunket i jorden tv2 2020, som sunket i jorden tv2 play