Simonsen og czechura instagram

@simonsenczechura • Instagram photos and videos

Crafted and designed in Copenhagen by Simonsen & Czechura. We are a Danish kitchen and interior company founded in 1994. Request: sc@sc-copenhagen.com.

BO BEDRE – Danmarks førende boligmagasin on Instagram

BO BEDRE – Danmarks førende boligmagasin på Instagram: “Dette smukke, og meget nordiske, køkken er tegnet af Simonsen og Czechura. Da familien skulle renovere og åbne op, bibeholdte de en rest af den oprindelig væg og fik den integreret i deres nye løsning – og sikke et resultat! 😍😊 Selve huset er tegnet af Arne Jacobsen i 1930’erne. Følg link i bio og se resten af boligen. Foto: Gert Skærlund Andersen #nordisk #køkken #arnejacobsen #simonsenogczechura #bobedre #bobedredk”

… Danmarks førende boligmagasin (@bobedredk) on Instagram: “Dette smukke, og meget nordiske, køkken er tegnet af Simonsen og Czechura. Da familien skulle…

505 Likes, 9 Comments – BO BEDRE – Danmarks førende boligmagasin (@bobedredk) on Instagram: “Dette smukke, og meget nordiske, køkken er tegnet af Simonsen og Czechura. Da familien skulle renovere og åbne op, bibeholdte de en rest af den oprindelig væg og fik den integreret i deres nye løsning – og sikke et resultat! 😍😊 Selve huset er tegnet af Arne Jacobsen i 1930’erne. Følg link i bio og se resten af boligen. Foto: Gert Skærlund Andersen #nordisk #køkken #arnejacobsen #simonsenogczechura #bobedre #bobedredk”

trepol • Emhætter on Instagram: “Specielt fremstillet emfang til …

trepol 🛠 • Emhætter på Instagram: “Specielt fremstillet emfang til smukt køkken fra Simonsen & Czechura. Det er meget indbygget PlasmaMade filter, som sikre et godt indeklima. #nordiskdesign #trepol_dk #emfang #design #køkken #danskdesign #plasmamade #indeklima”

9 Likes, 0 Comments – trepol • Emhætter (@trepol_dk) on Instagram: “Specielt fremstillet emfang til smukt køkken fra Simonsen & Czechura.

9 Likes, 0 Comments – trepol 🛠 • Emhætter (@trepol_dk) on Instagram: “Specielt fremstillet emfang til smukt køkken fra Simonsen & Czechura. Det er meget indbygget PlasmaMade filter, som sikre et godt indeklima. #nordiskdesign #trepol_dk #emfang #design #køkken #danskdesign #plasmamade #indeklima”

BO BEDRE – Danmarks førende boligmagasin on Instagram

BO BEDRE – Danmarks førende boligmagasin på Instagram: “Et enkelt køkken med rolige flader ud mod spisebordet. Køkkenet er udført af Simonsen & Czechura. På gulvet er valgt ølandsfliser, der giver et rustikt udtryk. Bordet er fra Tine K Home, og stolene er Wegners Y-stole i sort. Lampen over spisebordet er fra Serge Mouille. Tekst: Birgitta Wolfgang Drejer. Foto: Malue Drejer. #køkken #simonsenczechura #ølandsfliser #tinekhome #ystol #sergemouille #bobedre”

28. maj 2017 — Et enkelt køkken med rolige flader ud mod spisebordet. Køkkenet er udført af Simonsen & Czechura. På gulvet er valgt.

1,695 Likes, 12 Comments – BO BEDRE – Danmarks førende boligmagasin (@bobedredk) on Instagram: “Et enkelt køkken med rolige flader ud mod spisebordet. Køkkenet er udført af Simonsen & Czechura. På gulvet er valgt ølandsfliser, der giver et rustikt udtryk. Bordet er fra Tine K Home, og stolene er Wegners Y-stole i sort. Lampen over spisebordet er fra Serge Mouille. Tekst: Birgitta Wolfgang Drejer. Foto: Malue Drejer. #køkken #simonsenczechura #ølandsfliser #tinekhome #ystol #sergemouille #bobedre”

Hej, mit navn er Nikita og jeg er 30 år. Om præcis … – Instagram

Boss Ladies on Instagram: “Hej, mit navn er Nikita og jeg er 30 år. Om præcis et år er jeg færdigudlært bygningssnedker hos Simonsen og Czechura, men jeg føler mig ikke klar.Efter mit grundforløb startede jeg i lære hos et enkeltmandsfirma, som, jeg allerede vidste, var et dårligt lærested fra dag ét, men jeg havde ikke råd til at være på skole, da lønnen var halvdelen af, hvis jeg var i lære. Efter ti måneder hos det firma, meldte jeg mig syg med stress i en måned, hvorefter jeg fortsatte min uddannelse hos Simonsen & Czechura, og der er jeg stadig. Tak til dem, de har hjulpet mig gevaldigt! Det tog mig mere eller mindre seks måneder at komme mig over den stress, bygge mit selvværd op igen og tænke klart. Jeg føler mig ikke klar, jeg ville ønske, jeg havde mere tid. Vi snakker for lidt om de problemer eller kampe, vi løber ind i, og for meget om alle de gode ting. Jeg savner at se, at det er okay at føle sig presset eller stresset, og at det er normalt. Jeg føler et ekstra pres som kvinde. At jeg skal bevise, at jeg er bedre eller ligeså god som alle mændende, jeg går med, og at jeg ikke må være sensitiv og kvindelig i en hård håndværkerbranche, for så er jeg svag. For jeg ér alle de ting og det gør mig stærk – ikke svag. Har du det også sådan?”

Hej, mit navn er Nikita og jeg er 30 år. Om præcis et år er jeg færdigudlært bygningssnedker hos Simonsen og Czechura, · tinymountainhouses · themillionairechick.

160 Likes, 29 Comments – Boss Ladies (@bossladiesdk) on Instagram: “Hej, mit navn er Nikita og jeg er 30 år. Om præcis et år er jeg færdigudlært bygningssnedker hos Simonsen og Czechura, men jeg føler mig ikke klar.Efter mit grundforløb startede jeg i lære hos et enkeltmandsfirma, som, jeg allerede vidste, var et dårligt lærested fra dag ét, men jeg havde ikke råd til at være på skole, da lønnen var halvdelen af, hvis jeg var i lære. Efter ti måneder hos det firma, meldte jeg mig syg med stress i en måned, hvorefter jeg fortsatte min uddannelse hos Simonsen & Czechura, og der er jeg stadig. Tak til dem, de har hjulpet mig gevaldigt! Det tog mig mere eller mindre seks måneder at komme mig over den stress, bygge mit selvværd op igen og tænke klart. Jeg føler mig ikke klar, jeg ville ønske, jeg havde mere tid. Vi snakker for lidt om de problemer eller kampe, vi løber ind i, og for meget om alle de gode ting. Jeg savner at se, at det er okay at føle sig presset eller stresset, og at det er normalt. Jeg føler et ekstra pres som kvinde. At jeg skal bevise, at jeg er bedre eller ligeså god som alle mændende, jeg går med, og at jeg ikke må være sensitiv og kvindelig i en hård håndværkerbranche, for så er jeg svag. For jeg ér alle de ting og det gør mig stærk – ikke svag. Har du det også sådan?”

Malou Karberg on Instagram: “Tak for skønne besøg idag …

maloukarberg7 Styling’s opgave for @simonsenczechura #styling #flowerinstallation #makeitsimple · View all 5 comments.

MEDINA on Instagram: “Perlen i huset @simonsenczechura …

MEDINA on Instagram: “Perlen i huset 💕 @simonsenczechura #mitdrømmekøkken #reklame”

Perlen i huset @simonsenczechura #mitdrømmekøkken #reklame · View all 90 comments · djsmile2134. January 5. officialmedinamusic.

11K Likes, 90 Comments – MEDINA (@officialmedinamusic) on Instagram: “Perlen i huset 💕 @simonsenczechura #mitdrømmekøkken #reklame”

Simonsen & Czechura | Charlottenlund – Facebook

Simonsen & Czechura, Charlottenlund. 752 Synes godt om · 22 taler om dette. … Instagram · … Designed and crafted by Simonsen and Czechura. ⠀.

KITCHEN AND INTERIOR | Simonsenczechura

From custom-made furniture to re-designing kitchens to complete home renovations, at Simonsen & Czechura we re-design from scratch.

From custom-made furniture to re-designing kitchens to complete home renovations, at Simonsen & Czechura we re-design from scratch.

Keywords: simonsen og czechura instagram