Restaurant åbent 2. juledag

Café & Ølhalle – Åbent 1. + 2. Juledag – Jul i den gamle kælder

og 2. juledag. Glem ikke at bestille bord i god tid til vores populære julebuffet i restauranten, specielt hvis i vil sikre Jer pladser fredage til søndage, …

Åbne restauranter i København juleaften 2021 – MigogKBH

Åbne restauranter i København juleaften 2021

20. dec. 2022 — 2 personer. Restaurant Galionen – Dansk køkken i hjertet af Nyhavn, der har åbent juleaftensdag fra kl. 11-15. Del artikel.

Brænder de brunede kartofler altid på, og bliver sværene aldrig sprøde? Så drop besværet og hold julemiddagen på en af byens mange restauranter, der dækker op til det hele store julebord med and, flæskesteg, brun sovs og alt det, der nu ellers hører sig til en ægte juleaften.

Hvilke dage holder i lukket? – Restaurant Flammen

Vi har åbent stort set alle dage i året, dog holder vi lukket på nogle dage i forbindelse med jul og nytår. Vi annoncerer altid vores lukkedage op til jul.

Vi har åbent stort set alle dage i året, dog holder vi lukket på nogle dage i forbindelse med jul og nytår. Vi annoncerer altid vores lukkedage op til jul

Vi har åbent 1. Og 2. Juledag!… – Cafe Kaiser – Helsingør

Og 2. Juledag har vi åbent fra 10-18. Fra 10-14 har vi brunch buffet til 129kr 🙂 Glædelig jul og godt nytår!

Julens åbningstider i Aarhusregionen – VisitAarhus

Julens åbningstider i Aarhusregionen | VisitAarhus

Se hvad der er åbent i julen i Aarhusregionen af butikker, restauranter, hoteller og attraktioner, også mellem jul og nytår i Aarhus.

Se hvad der er åbent i julen i Aarhusregionen af butikker, restauranter, hoteller og attraktioner, også mellem jul og nytår i Aarhus. Butikkerne holder åbent til langt ud på aftenen, restauranter og hoteller inviterer indenfor – også både juleaften og nytårsaften.

Åabningstider jul og nytår for restaurant Tivoli Brasserie

Executive morgenmad i Tivoli View Restaurant serveres fra kl. 08:00 – 13:00. Roomservice. Holder åbent fra kl. 12:00 – 21:30. Tivoli Brasserie og Bar på 2.

Julebuffet – Julefrokost i København 2023 – Restaurant Vita

Julefrokost i København 2023 – Traditionel dansk julebuffet

Juledage – Vi holder ligeledes åbent 1. juledag og 2. juledag til julefrokost hvor vi serverer vores traditionelle julebuffet – hvor alle retter serveres …

Skal du holde julefrokost? Hos Restaurant Vita i København laver vi julebuffet til den helt store guldmedalje med alt hvad hjertet begærer. Se her →

Juleaften i København: Disse restauranter inviterer til …

Juleaften i København: Disse restauranter inviterer til julemiddag

25. nov. 2022 — Så spis julemiddagen på en af Københavns lækre restauranter. … Fejr 2. juledag på Restaurant Palægade. Juleaften Restaurant Palægade …

Vil du hellere bruge juleaften på at spise god mad end på at stå i køkkenet? Så spis julemiddagen på en af Københavns lækre restauranter.

Julefrokoster rundt på sjælland – Spiseliv

Spiseliv | Guide til restauranter, caféer og natteliv i hele Danmark.

Julefrokost på Sjælland nær København. Spiseliv giver dig gode restauranter hvor julen kan fejres I 2020 i Roskilde, Køge, Frederikssund og Helsingør.

Julefrokost på Sjælland nær København. Spiseliv giver dig gode restauranter hvor julen kan fejres I 2020 i Roskilde, Køge, Frederikssund og Helsingør

Åbent 2. juledag | SMK – Statens Museum for Kunst

Åbent 2. juledag. Museet holder åbent kl. 10-18 … Kunsten står aldrig stille, og museet har åbent som sædvanligt 2. juledag kl. … Kafeteria – SMK’s café.

Vi har masser af kunst til din helligdag.

Keywords: restaurant åbent 2. juledag