Mønsted kalkgruber kort

Mønsted Kalkgruber – kort på Krak

Kort over Danmark. Opdag lokale forretninger, find venner og familie, … Mønsted Kalkgruber. Stoholm Jyll. Ruteplan Tog, Bus & Metro Rejseplan …

Mønsted Kalkgruber » Oplev verdens største kalkgruber

Nede i dybet venter en helt unik oplevelse for både børn og voksne. En opdagelsesrejse med flagermus, minedrift i Danmark og meget mere.

Åbningstider og priser – Mønsted Kalkgruber

Åbningstider og priser » Mønsted Kalkgruber

Der er halv pris på entré og du kan opgradere til sæsonkort for kr. 20,- Se aktivitetsprogrammet for vinterferien. 1. april – 22. juni: Alle dage 10-16.

Mønsted Kalkgruber | VisitAarhus

Mønsted Kalkgruber er de største sammenhængende kalkgruber i verden med omkring 60 km minegange i op til seks etager.

Tag på en unik tur under jorden i Mønsted Kalkgruber – verdens største kalkgruber. Her er masser af historie, fascinerende natur og aktiviteter for hele familien.

Mønsted Kalkgruber – Naturstyrelsen

Mønsted Kalkgruber

Mønsted Kalkgruber ligger ved Mønsted syd for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruberne er huler i et overfladenært kalklag, hvor der i mange …

Mønsted Kalkgruber er de største sammenhængende kalkgruber i verden med omkring 60 km minegange i op til seks etager

Mønsted Kalkgruber – Wikipedia, den frie encyklopædi

Robot skaber 3D-kort af Mønsted Kalkgruber – YouTube

Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber – Viborg Kommune

I Mønsted-Daugbjerg-området har der været brudt kalk til mørtel i næsten 1000 år, og kalkgruberne er nu nogle af Europas vigtigste vinterhi for flagermus.

Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber – Viborg Kommune

Mønsted Kalkgruber | FDM travel

Samlet set er der 60 km gange, heraf er 2 km. oplyst og tilgængelige for publikum. Et mindetog tager jer 545 meter ind i gruberne, og derfra kan I udforske gruberne yderligere til fods. Undervejs vil I højst sandsynlig møde nogle af de 18.000 flagermus der bor i gruberne. I Kalkværket og det tilhørende museum kan I lære mere om produktion af kalk. Med 98% luftfugtighed og en konstant temperatur på 8 grader, er gruberne ideelle til at lagre ost. Taulov Mejeri lagrer deres ost i 4 uger i gruberne, inden de eksporteres til Tyskland. Vil I smage ægte grubeost kan de dog også købes i butikken på stedet.

Keywords: mønsted kalkgruber kort