Janni pedersen instagram

Janni Pedersen (@japitv2) • Instagram photos and videos

Vært på Go Aften Live på TV2. Mor, bedstemor, beagleejer og krimiforfatter til fire krimier med min mand. · 1,103 posts · 41.4K followers · 999 following.

Janni Pedersen (@japitv2) • Instagram photos and videos

41.5k Followers, 997 Following, 1101 Posts – See Instagram photos and videos …

Janni Pedersen (@faberpedersen) • Instagram photos and …

Forfattere bag Vinterland, Satans Sommer, Kvæler og Skyggeriget. Ægtepar, journalister, beaglejere og bedste/farfar til to piger. · 293 posts · 1,887 followers.

Janni Pedersen on Instagram: “Jeg skynder mig at poste …

Janni Pedersen på Instagram: “Jeg skynder mig at poste denne kommentar, inden jeg fortryder det. Jeg bruger ikke fillers eller botox, men havde faktisk fået henvisning til lægen for at få fjernet mit modermærke på højre kind. Men nu bliver det. For sådan ser jeg ud. Derfor denne ret harske besked til en kvinde, der sendte mig en ligeså grænseoverskridende besked. Sådan ser jeg ud. Og det bliver jeg ved med.”

4829 Likes, 621 Comments – Janni Pedersen (@japitv2) on Instagram: “Jeg skynder mig at poste denne kommentar, inden jeg fortryder det.

4,827 Likes, 621 Comments – Janni Pedersen (@japitv2) on Instagram: “Jeg skynder mig at poste denne kommentar, inden jeg fortryder det. Jeg bruger ikke fillers eller botox, men havde faktisk fået henvisning til lægen for at få fjernet mit modermærke på højre kind. Men nu bliver det. For sådan ser jeg ud. Derfor denne ret harske besked til en kvinde, der sendte mig en ligeså grænseoverskridende besked. Sådan ser jeg ud. Og det bliver jeg ved med.”

janni Pedersen (@pedersen__janni) • Instagram photos and …

10 Followers, 69 Following, 2 Posts – See Instagram photos and videos from janni Pedersen (@pedersen__janni)

Janni Pedersen (@jannipe) • Instagram photos and videos

25 Followers, 114 Following, 15 Posts – See Instagram photos and videos from Janni Pedersen (@jannipe)

janni Pedersen (@jannis_1225) • Instagram photos and videos

40 Followers, 212 Following, 11 Posts – See Instagram photos and videos from janni Pedersen (@jannis_1225)

Janni Pedersen on Instagram: “Der er omkring 20 års forskel …

Janni Pedersen on Instagram: “Der er omkring 20 års forskel på disse billeder. Det første, der har fulgt mig i alle adgangskortsforlængelser på TV2, blev taget, da jeg blev ansat på TV2 Nyhederne som reporter i januar 2001. Det efter at have været i praktik på Nordisk Film i den daværende dokumentarafdeling Fak2eren.Og nu er jeg tilbage – udlånt fra Nyhederne/NEWS til Go Morn, der bliver produceret af Nordisk Film. Så på en måde er det ligesom at komme hjem. Håret er noget kortere, ansigtet er mere furet og markeret, men glæden ved det, der ligger forude, er den samme.Har første vagt i Go Morn den 22. april. Glæder mig.”

2238 Likes, 83 Comments – Janni Pedersen (@japitv2) on Instagram: “Der er omkring 20 års forskel på disse billeder. Det første, der har fulgt mig i alle…”

2,236 Likes, 83 Comments – Janni Pedersen (@japitv2) on Instagram: “Der er omkring 20 års forskel på disse billeder. Det første, der har fulgt mig i alle adgangskortsforlængelser på TV2, blev taget, da jeg blev ansat på TV2 Nyhederne som reporter i januar 2001. Det efter at have været i praktik på Nordisk Film i den daværende dokumentarafdeling Fak2eren.Og nu er jeg tilbage – udlånt fra Nyhederne/NEWS til Go Morn, der bliver produceret af Nordisk Film. Så på en måde er det ligesom at komme hjem. Håret er noget kortere, ansigtet er mere furet og markeret, men glæden ved det, der ligger forude, er den samme.Har første vagt i Go Morn den 22. april. Glæder mig.”

Min pige. 24 år. Et dejligt, smukt og specielt menneske. ❤️

Janni Pedersen on Instagram: “Min pige. 24 år. Et dejligt, smukt og specielt menneske. ❤️🇩🇰”

1492 Likes, 65 Comments – Janni Pedersen (@japitv2) on Instagram: “Min pige. 24 år. Et dejligt, smukt og specielt menneske. ❤️ ”

1,491 Likes, 65 Comments – Janni Pedersen (@japitv2) on Instagram: “Min pige. 24 år. Et dejligt, smukt og specielt menneske. ❤️🇩🇰”

Janni Pedersen (@japitv2) / Twitter

Måtte holde hackertype i Tyrkiet hen, mens gode kolleger på TV2 arbejdede på sagen. Og det lykkedes. Min Instagram er tilbage hos mig.

Keywords: janni pedersen instagram