Anne mette hancock instagram

Anne Mette Hancock – Instagram

7555 Followers, 747 Following, 1054 Posts – See Instagram photos and videos from Anne Mette Hancock (@annemette.hancock)

Anne Mette Hancock (@annemette.hancock … – Instagram

7564 Followers, 749 Following, 1056 Posts – See Instagram photos and videos …

Anne Mette Hancock on Instagram: “Jeg dør lidt af kærlighed …

Anne Mette Hancock på Instagram: “Jeg dør lidt af kærlighed. ❤️ #thunderbuddiesforlife”

1. mar. 2019 — 315 Likes, 17 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on Instagram: “Jeg dør lidt af kærlighed. ❤️ #thunderbuddiesforlife”

315 Likes, 17 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on Instagram: “Jeg dør lidt af kærlighed. ❤️ #thunderbuddiesforlife”

annemette.hancock – Instagram

583 Likes, 37 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on …

annemette.hancock – Instagram

Anne Mette Hancock på Instagram: “Noget af det bedste ved at skrive bøger er de mange timer, man tilbringer i selskab med sin redaktør. Redaktøren er nemlig ikke kun Djævelens advokat, men også forfatterens sparringspartner, erhvervspsykolog, heppekor, kritiske læser, navlestreng til forlaget og litterære BFF. Med andre ord: Hun er UUNDVÆRLIG! Jeg har netop fået en ny af slagsen, og det er selvsagt en smule angstprovokerende at skulle bytte sin faste bogmakker ud med en anden, MEN! Jeg er blevet parret med ingen ringere end Anne Christine Andersen – ny på Lindhardt og Ringhof, men ubesejret danmarksmester i krimiredigering. Hun har arbejdet sammen med forfattere som Julie Hastrup, Jesper Stein, Jens Henrik Jensen og Anna Grue, og så har hun været Jussis faste redaktør helt siden dengang, man var nødt til at nævne hans efternavn for at forklare folk, hvem man talte om. Hun er med andre ord en superstar, og så er hun noget af det sødeste, skarpeste og sjoveste!Vi er i fuld med 3. bind i Kaldan/Schäfer-serien, og jeg har allerede en RET god fornemmelse. Det skal nok blive godt! 😄🙏🏼 #authorlife #editing #kaldanogschäfer”

206 Likes, 13 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on Instagram: “Noget af det bedste ved at skrive bøger er de mange timer, man tilbringer i …

206 Likes, 13 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on Instagram: “Noget af det bedste ved at skrive bøger er de mange timer, man tilbringer i selskab med sin redaktør. Redaktøren er nemlig ikke kun Djævelens advokat, men også forfatterens sparringspartner, erhvervspsykolog, heppekor, kritiske læser, navlestreng til forlaget og litterære BFF. Med andre ord: Hun er UUNDVÆRLIG! Jeg har netop fået en ny af slagsen, og det er selvsagt en smule angstprovokerende at skulle bytte sin faste bogmakker ud med en anden, MEN! Jeg er blevet parret med ingen ringere end Anne Christine Andersen – ny på Lindhardt og Ringhof, men ubesejret danmarksmester i krimiredigering. Hun har arbejdet sammen med forfattere som Julie Hastrup, Jesper Stein, Jens Henrik Jensen og Anna Grue, og så har hun været Jussis faste redaktør helt siden dengang, man var nødt til at nævne hans efternavn for at forklare folk, hvem man talte om. Hun er med andre ord en superstar, og så er hun noget af det sødeste, skarpeste og sjoveste!Vi er i fuld med 3. bind i Kaldan/Schäfer-serien, og jeg har allerede en RET god fornemmelse. Det skal nok blive godt! 😄🙏🏼 #authorlife #editing #kaldanogschäfer”

Anne Mette Hancock on Instagram: “Første ‘no. 1’ hak i det …

Anne Mette Hancock på Instagram: “Første ‘no. 1’ hak i det internationale krimibælte (og måske det sidste—hvem ved?—så det er bare om at nyde det, mens det varer!😜) Ligblomsten har nu slået Gyldensdals store fuglebog af pinden i Norge, muuuahaha! #1 #internationalbestseller @vbforlaget @nordinagency”

131 Likes, 20 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on Instagram: “Første ‘no. 1’ hak i det internationale krimibælte (og måske det sidste—hvem …

131 Likes, 20 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on Instagram: “Første ‘no. 1’ hak i det internationale krimibælte (og måske det sidste—hvem ved?—så det er bare om at nyde det, mens det varer!😜) Ligblomsten har nu slået Gyldensdals store fuglebog af pinden i Norge, muuuahaha! #1 #internationalbestseller @vbforlaget @nordinagency”

Anne Mette Hancock on Instagram: “Happy little campers …

158 Likes, 19 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on …

annemette.hancock – Instagram

149 Likes, 4 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on …

annemette.hancock – Instagram

Anne Mette Hancock på Instagram: “Min datters Ariana Grande-merch er handy, når man skal handle, og masken får alle andre til at gå en stor bue indenom mig. Thank you, next! #coronafashion”

252 Likes, 19 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on Instagram: “Min datters Ariana Grande-merch er handy, når man skal handle, og masken får …

252 Likes, 19 Comments – Anne Mette Hancock (@annemette.hancock) on Instagram: “Min datters Ariana Grande-merch er handy, når man skal handle, og masken får alle andre til at gå en stor bue indenom mig. Thank you, next! #coronafashion”

Keywords: anne mette hancock instagram